Welkom! Ik ben blij dat je hier bent en ik deel graag een glimp van mijn mode-avontuur met je. Laat me mezelf voorstellen en je een overzicht geven van mijn steeds evoluerende verhaal.

Sinds 2015 ben ik actief op Instagram met het delen van mijn outfits. Mijn profiel behaalde al snel veel volgers, wat het begin markeerde van mijn reis in de modewereld.

 De Sprong naar Ondernemerschap in 2020

In 2020 nam ik een sprong in het diepe en startte mijn webshop, waarin ik stijlvolle vesten en knusse teddy sjaals aanbood. Gedreven door mijn passie voor mode en de wens om stukken te creëren die comfort en stijl combineren, begon ik aan dit spannende ondernemersavontuur.

Millie!

Begin 2021 kreeg ik het geweldige nieuws dat ik in verwachting was van Millie. Deze vreugdevolle gebeurtenis deed me besluiten een pauze te nemen van mijn bedrijf om me te concentreren op dit prachtige hoofdstuk van mijn leven. Het was een tijd van reflectie, verwachting en persoonlijke groei.

Fenomenale groei in 2022

In 2022 keerde ik terug naar de modewereld met een gloednieuwe website en een uitgebreide collectie afkomstig van verschillende merken. Hierdoor kon ik een diverse reeks modieuze collectie samenstellen die aan verschillende smaken en stijlen voldeden. De respons was overweldigend, en ik ben dankbaar voor de enorme steun en liefde. Het jaar 2022 bleek een keerpunt te zijn, aangezien mijn bedrijf een significante groei doormaakte, zowel in bereik als klanttevredenheid.

Eigen label in 2023

In 2023 bleef mijn modeonderneming floreren. De website is nu een hub voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle en trendsettende stukken. Bovendien lanceerde ik mijn eigen label, waarmee ik mijn creatieve visie verder kon uitdragen. Het is mijn oprechte streven om te blijven groeien, leren en evolueren in de mode-industrie.

Nieuw Hoofdstuk: Opening van de Fysieke Winkel in 2024

In 2024 zette ik de volgende grote stap door een fysieke winkel te openen in Edegem en besloot ik volledig voor MESTACH te gaan. Ik focus me nu niet alleen op de verkoop, maar ook op stylings. Deze nieuwe fase stelt me in staat om mijn passie voor mode verder te ontwikkelen en klanten persoonlijk te adviseren en te inspireren.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van mijn reis tot nu toe, en ik ben enthousiast dat je me vergezelt terwijl we samen nieuwe horizonten verkennen. Op een toekomst vol groei, creativiteit en de onwankelbare zoektocht naar mode-excellentie.